Karin

Månadens bästa

November är förbi, det betyder månadssammanfattning! Vi ska kora novembers mest burna plagg, kika på blogginläggen från månaden som gått och utse novembers bästa skönhetsprodukter. Kan det vara så att jag förälskat mig i en alldeles för dyr eyeliner? Svar ja.

I november har jag recenserat en grym makeupborttagare, Clinique Take The Day Off Cleansing Balm, skrivit om min nya favoritfoundation och funderat om ett shoppingstopp kan vara något för mig. Slutsats? Nej. Jag tog det förvisso lugnt med shoppingen de första två veckorna i november, sedan gick det utför..

Jag har älskat Tom Ford Eye Defining Liquid Liner Pen – en svindyr eyeliner (500 kr!) som tyvärr är den bästa flytande eyeliner jag någonsin testat. Jag skriver tyvärr då det svindlande priset kommer ruinera både min egen ekonomi och troligtvis din också – du måste testa denna. Istället för en filtspetsapplikator har denna två tunna penslar, en på varje sida, en kort och en lång, som ger den mest perfekta, jämna eyelinern. Varför måste allt roligt här i livet vara så satans dyrt?

Månadens bästa köp är ett från förra året: min H&M-kappa från studiokollektionen ’16! Att skapa en hållbar garderob handlar mycket om att veta vad du ska lägga pengar på – ytterplagg och skor är två sådana exempel. Du kan spara ganska mycket på jeans och enkla toppar, men ett ytterplagg i dålig kvalitet gör hela outfiten tråkig. Jag älskar min vinterkappa som står sig lika fint den här säsongen. Bra kvalitet behöver inte betyda dyrt – det är kappan ett tydligt exempel på!

2 Comments

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *