My style

Mina nyårslöften

Jag lovar att..

1. Tänka till både en, två och tre gånger innan köp! I nio fall av tio tröttnar jag på mina spontanköp efter bara en vecka – det är plaggen jag verkligen längtar efter som blir favoriter.

2. Fortsätta fixa fransarna var tredje vecka. Fransförlängning är en ytlig (och allt för dyr!) vana men jag hatar verkligen att sminka mig på morgonen. Nu kan jag applicera concealer och läppbalsam och är nöjd så. (Jag gör volymfransar på Spa by us, rekommenderas!)

3. Inte slarva med hudvården. På grund av stressiga dagar och sena kvällar i december har jag “glömt” sminka av mig på kvällarna fler än en gång.. Och huden sparkar såklart bakut. I januari tar jag tag i hudvården igen!

Vilka är era nyårslöften?

10 Comments

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *