New in

Nytt i garderoben

Inlägget innehåller annonslänkar

Bild via Agtigtagtigt 

Titta vad som låg under granen! Ett stycke Acne Studios “Canada” – en oversizead halsduk i ull som också går att bära som ett värmande lager under kappan, eller som sjal virad om sig en kall vinterdag. Min svarta LV-scarf i all ära, men denna är så snygg i all sin enkelhet – jag börjar inse mer och mer att det är just “lyx utan krusiduller” som tilltalar mig mest! Den är varm och skön och kommer bli jättefin (och praktisk) i januari när vintern är som värst. Du hittar den här.

Har ni shoppat något på mellandagsrean? Jag köpte ett par enkla, svarta sneakers att bära i Paris. Yes – jag ska åka på en sex dagar lång resa (långweekend!) till Paris första veckan i januari! Eftersom jag älskar att upptäcka städer till fots kändes ett par sneakers som en förnuftig idé. Apropå Paris – berätta om butikerna jag inte får missa i kommentarsfältet! Jag vill frossa i franska beautyprodukter och vintagelyx.

11 Comments

 • Stina

  Så fint, tak 🙂
  Hvad gør du egentlig med vaskemærket, lader du det bare sidde på? Det irriterer mig lidt nemlig, det sidder anderledes løst end på den gamle model…
  Men det er virkelig det lækreste tørklæde, jeg er også så glad for mit 🙂 og det er en god beskrivelse du har “luksus uden kruseduller” (fordansket ;)) Det forsøger jeg også at arbejde mere og mere henimod, selvom jeg er glad for detaljer 🙂

  • Stilbloggen

   Hmm jag måste nog bära den några gånger innan jag bestämmer mig! Men jag tycker märket är ganska snyggt måste jag säga.. Uppdaterar! 🙂
   Visst är den snygg! Ja – 2018 blir året med ännu mer lyx, ännu färre krusiduller! 😀

 • Johanna

  Jag var på miniweekend i Paris i höstas och det var såå härligt! Vårt fokus låg inte på shopping den här gången, men vi hann ändå med den del. Gällande beauty så måste du till Birchbox på 17 Rue Montmartre. Härlig butik med roliga märken och miniprodukterna från deras boxar. Sen är beautyavdelningen på Galeries Lafayette bra om man orkar trängas med alla andra turister 🙂 Ett annat tips på Lafayette är kashmiravdelningen med deras egna märke. Bra priser och fler och roligare modeller och färger än man hittar på kedjorna här hemma tycker jag. Happy shopping!

 • Linda

  Jag har köpt en grej på rean och det är ett par svarta cigarettbyxor från Filippa K. 750 kr i stället för 1500 kr tycker jag är bra! Det är en byxmodell som inte alltid är modern men som alltid sitter bra på mig och det är ju det viktigaste 🙂 Har haft den modellen på 80-talet, 90-talet och så nu. Älskar när favoritmodellerna blir moderna på nytt!

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *