Karin

Januaris bästa

 

Januaris bästa outfit: måste bli outfiten ovan, som Emmi fotade utanför S:t Jacobs kyrka! En kombination av gamla trotjänarplagg som jag vet alltid funkar, min varmaste och snyggaste kappa och så ett par nyinköpta heels på det. Trender och nyheter i all ära, men ni vet hur jag är. Vissa favoritplagg åker på jämt.

Januaris bästa köp: kashmirtröjan från & Other Stories har snabbt blivit ett sånt där trotjänarplagg som åker fram flera gånger i veckan. Till vippig kjol, pennkjol, över klänning, tillsammans med kostymbyxor till jobbet eller jeans på helgen. Vad är bättre än enkel lyx?!

Månadens favoritplagg: förutom storieströjan har jag använt min hermèsscarf extra mycket den här månaden. Hermès färgglada scarfs i all ära, men hur fin är inte min svarta? Den liksom glänser.. Jag gillar att göra små knutar på ändarna, som du ser ovan, och bära den på väskan. Älskade också kromnaglarna jag bar i början av månaden!

Januaris bästa beauty: Paula’s Choice 10% AHA vill jag aldrig leva utan. Min hud älskar den! Mina två amazing foundations från CoverFX tåls att nämnas många gånger.

På önskelistan? Ett par Valentino-pumps som är väldigt vackra, väldigt min stil, väldigt dyra.. Varför måste jag falla för de mest opraktiska, crazy dyra accessoarer?! Bara att börja spara.

 

Planer för februari? Jobba (alla elever läser historia just nu, det gör januari-februari-mars till mina bästa jobbmånader!) fira födelsedag, åka till Göteborg en eller två vändor och ha mamma på besök. Igår gjorde jag en kemisk peeling på Akademikliniken och snart ska jag göra en till. Mer om det snart!

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *