The Style Edit

Garderobsrensning.. Sen då?

Inlägget innehåller annonslänkar

Du har kommit fram till att du vill shoppa mer minimalistiskt, rensat garderoben och kanske skapat en capsule wardrobe. Du känner dig peppad och motiverad. Men veckorna går och snart känner du dig lite less på garderoben igen. Behovet av att shoppa nytt tränger sig på. Känner du igen dig? Jag älskar min minimalistiska garderob men vissa dagar vill jag bara springa ut och köpa hundra billiga toppar. Idag delar jag med mig av mina bästa tips som uppdaterar garderoben – utan att du behöver gå ut och shoppa nytt!

Använd gamla plagg på nya sätt. Med en enkel, minimalistisk garderob hänger allt på stylingen. Gör om plaggen du redan har: byt ut skärpet på en jacka, knyt skjortan som en topp (såhär!) eller gör en knut längst ner på en tshirt. Har du en gammal scarf liggandes? Här hittade jag massor av olika stylingidéer. Försök också använda plaggen på nya sätt: klänning över byxor, en bustier eller ett linne över en skjorta eller en kjol som klänning. Möjligheterna är oändliga! Du hittar massor av guider på Pinterest.

Byt frisyr! En ny frisyr eller hårfärg är ett enkelt sätt att ändra din stil utan att du behöver shoppa nytt. Tänk dig en helsvart outfit och så ett rosa hår till det. Hur snyggt? För en inte så permanent ändring, testa en sprayfärg som tvättas ur som L’Oréal Colorista eller lek med clip-in-extensions. Jag tänkte klippa av håret sådär 10 cm nästa vecka!

Shoppa i vänners garderob. Byt kläder med varandra eller som jag brukar göra med mina beautybloggande vänner – gå loss i varandras sminklådor. Det går alldeles utmärkt att uppdatera garderoben med något annat än kläder. Som en ny doft! Jag fick ett prov av Thierry Mugler Alien förra gången jag hängde med Karin i Göteborg. Den doften tillsammans med en svart klänning? Inget mer behövs.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *