My style

Vacay Capsule Wardrobe

När ni läser det här inlägget är jag på väg hem från USA! Idag visar jag min resegarderob: min Vacay Capsule Wardrobe.

Minimalistisk maximalism! Jag är ju en outfit-upprepare av rang och gillar att ha samma outfits om och om igen. Något som passar extra bra när man ska ut och resa! För att packa så lite som möjligt satsade jag på plagg med enkla snitt, bekväm passform men med mycket “ka-pow”. Kjolen från Tibi är ett sådant plagg – jag kunde bära den helt ofixad med ett linne och sandaler och fortfarande känna mig superglammig.

Gamla plagg på nya sätt. Jag gillar idén att packa lätt, så för att slippa packa hundra olika grejer försökte jag ta med få, utvalda plagg som jag sedan kombinerade med varandra. Det gäller bara att tänka kreativt. Baddräkter funkade också som toppar, en svart, tunn klänning från H&M användes både som strandtunika, som den var, över byxor och instoppad i kjol som en topp. Min oömma svarta sjal från Zara var perfekt på kvällen svept om axlarna och på stranden knöt jag den som en sarong runt midjan. På bilresorna fick den agera kudde.

Rätt accesssoarer. Man kommer långt med ett par svarta pumps! De gjorde varje enkel outfit mycket roligare. Jag packade ner mina favoriter från Lanvin och stylade dem med exempelvis tibikjolen och H&M-klänningen. Alma-väskan från Louis Vuitton var perfekt såväl strosandes på stan som på de lite mer fancy middagarna. En stor shopper-väska jag köpte innan resan funkade överallt annars, även som strandväska.

8 Comments

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *