Beauty

Makeup essentials, del tre

Inlägget innehåller annonslänkar

Läpprodukter är helt klart min svaghet. Läppstift, liquid lipsticks, läppglans – egentligen allt man kan lägga på läpparna. Gärna i en beigerosa färg – gotta catch them all! Det är inget fel med att samla: att samla på smink är exakt samma sak som att samla på frimärken, bilar eller whatever. Ses sminkssamlande ner på för att smink är kvinnligt kodat och därför inte ses som lika “kreddigt” som manligt kodade intressen? Ja, det tror jag.

Därmed inte sagt att man då och då bör fråga sig varifrån behovet av ägande och samlande kommer från! Man får var och en skapa sig en egen shoppingfilosofi. Jag har kommit fram till att en liten, utvald samling räcker gott för mig men att jag får gå bananas med läppstiftsshoppingen (ibland). Smink är trots allt ett av mina största intressen. Men lite har jag allt rensat! Vilka lippies fick stanna? Scrolla ner för att se min långa, nördiga favoritlista!

Läppstift. De senaste åren har klassiska läppstift fått stå tillbaka i min samling för matta liquid lipsticks. Men det är ändå något särskilt att måla läpparna med läppstift? Särskilt när de kommer i en vacker hylsa! Jag gillar krämiga och högpigmenterade Urban Decay Vice Lipstick, überlyxiga Guerlain Rouge G de Guerlain som har en inbyggd spegel i locket, klassiska röda nyanser från MAC, och nya Dior Addict Gel Lacquer.

Liquid Lipsticks. Matta, högpigmenterade och med grym hållbarhet, jag älskar liquid lipsticks! Det är min mest använda läpprodukt. Mina favoriter är Anastasia Beverly Hills Liquid Lipstick som har massor av pigment och Bareminerals Matte Liquid Lipstick som nästan är lite moussiga i konsistensen.

Läppglans. De läpprodukter som jag tycker är svårast att hitta bra varianter av är läppglans. De får inte vara för kletiga, rinniga eller lägga sig fult på läppen. Clarins Natural Lip Perfector är ett krämigt, mjukt glans som alltid funkar. Vill jag ha något läppglanskletigt är favoriten Buxom Full On Lip Cream i färgen White Russian.

Inlägget innehåller pressprover. Läs mer i min policy.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *