Wishful Thinking

Wishful thinking..

Inlägget innehåller annonslänkar

Vad står på önskelistan? Jag har varit ganska duktig med shoppingen de senaste månaderna. Fram tills nu! Hehe. USA-resan närmar sig och det finns en stor risk att jag går bananas med shoppingen på den jättestora Sephora-butiken i Los Angeles.. Jag tänkte ta med vloggkameran på resan och filma en come shopping with me. Hur låter det?

Härom veckan skrev jag att min garderob känns klar och att jag har alla basplagg man kan tänkas behöva. Nu kan jag shoppa lite mer på känsla och hitta de där “pricken över i-grejerna” som höjer en enkel outfit. Ett par skor som jag tror kan lyckas just detta är ett par ballerinaskor med pom-poms från Pretty Ballerinas. Undrar om de går att köpa i USA? Då finns det en risk att jag slår till. Och om jag inte hade en nästan likadan jacka redan hade jag köpt denna jacka från By Malene BirgerHerregud så snygg.

Vad har jag tänkt köpa i USA? Den hypade concealern Tarte Shape Tape, läppgrejer från Color Pop, parfymer från Elizabeth & James (Sephora är grymma på att göra små giftset med bland annat parfymer i mindre storlekar, perfekt när man som jag gärna provar nytt!), torrschampo från Living Proof, foundations från It Cosmetics.. Listan är lång men ni känner säkert igen många av dem – hypade produkter jag bara måste testa men som inte finns i Sverige!

Har ni varit i LA och kan tipsa om bra affärer jag inte får missa?

16 Comments

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *