Wishful Thinking

J’adior Dior

Inlägget innehåller annonslänkar

Jag har fått Dior-feber! J’adore Dior – eller snarare J’adior Dior, orden som är skrivna på vårkollektionens blusar, slingbackskor och väskor – sammanfattar min nya kärlek till märket. Mitt vurmande syns inte minst i blogginläggen jag skrivit i vår: jag har bloggat om märkets ikoniska New Look från 1947, parfymsläppet Dior Poison EdT och nu senast märkets modevisning. Snart tänkte jag också visa upp spännande nyheter från märkets makeupkollektion. Nya läppstiftet Gel Addict Lacquer tror jag att ni kommer älska!

För att inte tala om vårens it-väska nummer ett – Diorama bag – som bland annat kommer i en svart, lackad version med silverkedja. Ska jag? Nej. Jag har redan en svart lackad väska med silverdetaljer. Någon måtta får det vara. Om jag har svåra cravings ändå? Absolut.

En mer realistisk dröm är godingarana med namn J’Adior Ballerina. Säsongens kanske vackraste ballerinaskor! Man har till och med lyckats göra loggor cool och parisian chic? Säg åt mig att hålla ordentligt i plånboken!

 

Bilden ovan är från höstkollektionen som visades upp på modeveckan. Blått! Visningen, från kläderna till inredningen av catwalken, gick helt i mörkblå toner. Jag är väldigt nyfiken på vad Maria Grazia Chiuri, Diors nya (och första kvinnliga) creative director, kommer hitta på härnäst.

2 Comments

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *