Fashion

Trend: rosa rosor

Inlägget innehåller annonslänkar

Det är dags för en trendspaning! Rosa, och rosor, är överallt i vår, både i modeväg, smink och parfym. Butikerna kryllar av rosa volangtoppar. Som en blombukett! I vårmodet ser vi också en av mina favoritfärgkombinationer: rosa och rött. Jag älskar ju svart, men att se rosa toppat med rött på andra gör mig alltid glad. Det kan vara en rosa blus tillsammans med röda läppar, eller en rosa kappa över en röd klänning. Gorgeous!

Ingen har väl missat Lancômes roshighlighter La Rôse Blush Powder som finns i butik just nu. En highlighter i form av en ros med små, små skimmerpartiklar på rosbladen som fångas upp med en borste. Onödig, livsnödvändig lyx. En klassisk “hamna i lådan med saker för fina att användas”-produkt! Också By Terry satsar på rosor i vår med den utökade Baume de Rose-kroppsserien. Här snackar vi lyx på hög nivå! Jag recenserade serien HÄR.

Min “take” på vårens rosa trend blir att addera en rosdoft tillsammans med ett rött läppstift. Louis Vuitton gör en fin rosdoft i vår och likaså Dior, rosornas mästare. Kanske en manikyr med rosa och rött lack tillsammans? Jag har också nyligen köpt ett till doftljus från Diptyques valentineskollektion, även den med rosdoft.

4 Comments

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *