My style

Vårmode jag älskar

Inlägget innehåller annonslänkar

Vårmode. Även om jag kan tycka det är svårt att klä sig såhär i övergången mellan två säsonger, och blommigt-pastelligt-rysch-pysch-mode egentligen inte är min grej, älskar jag vårmode i den mening att butikerna släpper nya kollektioner. Det finns så mycket nytt att upptäcka!

Efter att ha scannat igenom mängder av vårvisningar på Vogue.com – här ska du hänga om du vill ha koll på nästa säsongs trender – och bläddrat igenom många sidor av onlineshopparnas nyheter-avdelningar, har jag hittat några favoriter och trender jag vill testa. De tänkte jag dela med mig av idag!

Volanger överallt! Jag vill frossa i volanger på skor, på toppar, ärmar och kjolar. Funderar starkt på att klicka hem dessa volangskor från New Look. Vi ser också många jeans med råa, avklippta benslut och tröjor med statement-tryck, som denna och denna.

Hejdå stickat, i vår vill jag bära skjortor! Gärna en med arbetade, vackra detaljer. Skjortan är säkert en stapelvara i mångas garderober, för mig är den en sen upptäckt. Det är först när jag jobbar på en arbetsplats med striktare dresscode som jag förstått hur bra den är: om du väljer rätt material är den sval, ger ett propert intryck och känns “enkelt lyxig”. Tänk er en svart sidenskjorta, som den här från DvF eller den här från DeitasAh! I vår får den gärna ha intressanta detaljer, som knytrosetter vid ärmsluten eller en intressant krage som hos mitt senaste köp från Hope.

 I skoväg är mules eller slip-in skor fortfarande väldigt trendiga, både i form av platta skor eller med en liten klack. Gucci gör kanske den bästa och mest klassiska modellen. Kolla bara! Skulle slå till på dem direkt om hästbett-detaljen framtill var i silver. Det finns också flera fina, mer budgetvänliga, varianter från kedjorna. Jag gillar speciellt dessa från New Look och Topshop! Såg också att Michaela Forni lanserat slip-in skor i mocka tillsammans med Flattered. Är väldigt sugen..

Vårens trendfärg är helt klart rosa. Kommer jag hoppa på tåget? I skönhetsväg, absolut! Jag har knalligt rosa naglar, lackade med en av Isadoras vårfärger as we speak och faktum är att mina älskade nudeläppar gått lite mer åt rosa den senaste tiden. Mitt bästa lippiefynd är Dior Addict Lip Scrub: ett skrubbande läppstift som vårdar, skrubbar bort döda hudceller och ger läpparna en lätt rosa färg. Bär den på bilden ovan!

One Comment

  • Tove Castor

    Rosa må vara en trend men för mig har den funnits med alltid. I bakgrunden. MEN, Det är först nu det finns riktigt fina plagg i rosa och gillar man rosa, tillhör det ens färgpalett, så är det nu man har chansen att köpa snygga, designade plagg i bra kvalitet. När färgen inte ingår i modebilden finns den bara på enstaka t-shirts, en och annan sommarklänning i 129-kronorskvaliten osv… Så tänker jag.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *