My style

Asymmetri

Inlägget innehåller annonslänkar

Pumps Sam Elderman, topp Asos, kjol Tibi, väska Chanel, mascara från Marc Jacobs.

Förra året hade jag dille på bodys. Vi snackar hysteri. Bar dem jämt! I år är det assymetriska toppar med en bar axel som jag vägrar ta av mig. Vet inte hur ni är med trender, men jag brukar välja ut en-två saker jag gillar och bära tillsammans med gamla garderobsfavoriter. På så sätt känns garderoben fortfarande “min”, men ändå uppdaterad!

Ovan ser du just en sådan outfit: med en assymetrisk topp från Asos matchad med min absoluta kjolfavorit. Just att bära en axel bar skapar ett diagonalt snitt jag verkligen gillar – det accentuerar mina former och vippigheten på kjolen. På med klackar och outfiten är perfekt för en sommarkväll ute! Ser mig själv i denna outfit i USA i sommar. Sa jag att vi bokat en resa?!

Ballerinas Mango, topp na-kd, kjol French Connection, väska Danse Lente.

I sommar åker jag och familjen på en tre veckor lång USA-resa! Har redan resfeber (redan börjat skriva packlistor, hehe). Ovan ser du en perfekt strosa på stan-outfit med platta skor. Kanske strosandes i Los Angeles?! Och förresten: många har undrat vilken behå man använder under toppar som dessa? Denna från Wonderbra är den bästa jag testat.

2 Comments

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *