Outfits

Parisian chic

Inlägget innehåller annonslänkar

Randiga markiser, soliga gator och en effortless, helsvart outfit med franska accessoarer. Dagens outfit är verkligen parisian chic! Fransyskornas stil är något jag alltid inspirerats av – minns ni åren när Vogue Paris-gänget med Emmanuelle Alt i spetsen syntes precis överallt? Jag ÄLSKADE den stilen! Svarta byxor, en tröja instoppad lite slarvigt, Isabel Marant-klackar.. Fortfarande snyggt även om min stil har utvecklats sedan dess.

Det var precis den här outfiten jag pratade om i min senaste video: nya peplumjackan tillsammans med ett par ankelkorta byxor – mycket viktigt! – så att skorna syns ordentligt. Lyxiga accessoarer och enkelt hår och smink. En enkel outfit men ändå “klätt” nog att kunna användas på jobbet. Precis såhär vill jag se ut de dagar jag bär byxor! Det är inte ofta, men när jag väl gör det är det 9 av 10 gånger toppat med en peplumjacka.

Jag bar peplumjacka från H&M (i butik nu, liknande här), kashmirtröja från & Other Stories, kostymbyxor från H&M, ballerinas från Chanel (liknande här och här) och väska från Louis Vuitton.

 

Bilder fotade av Emma Grann/Studio Emma Svensson.

4 Comments

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *