New in

Volanger och pionparfym

Fick ni tag på det ni hade spanat in, från H&Ms senaste kollektion Consicious Exclusive som lanserades den 20 april? H&M satsar mer och mer på hållbarhet och Consicious Exclusive är just en liten kollektion utvalda plagg och accessoarer som tillverkas på ett mer etiskt sätt, med hållbara, ekologiska material. Bland annat har man sytt en paljettklänning av plastflaskor. Hur bra? Jag är helt och hållet för ett mer hållbart tänk när det kommer till mode – särskilt när trendfaktorn är hög. H&M gör helt rätt!

Jag knep två saker från kollektionen: först den långärmade tröjan gjord av skir, ribbstickat ekologiskt siden med en volang längs med ärmen, samt boxen med de tre ekologiska doftoljorna i roll on-förpackningar. Att jag bara klär mig i svart är givet – men faktum är att blusen ni ser på bilden är mörkt, mörkt blå! Men det syns inte, så jag är lugn.. Tyvärr är båda slutsålda på H&Ms hemsida, men jag har sett dem i butik och på Ebay.

Jag älskar doftoljorna. De är ekologiska och unisex och kan bäras som de är, eller blandade med varandra.  Favoritmixen är lite av den träiga doften Vert Douce blandad med Rouge Pivoine. Den senare doftar ros och pion, päron, freesia och bergamott. Jag älskar dofterna som de är – men visst känns det extra bra med hållbarhet och eko? Piondoften ligger numera alltid i min väska.

Bilder fotade av Emma Grann/Studio Emma Svensson.

2 Comments

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *