Karin

Månaden som gått

Inlägget innehåller annonslänkar

Oktober är över. Det är vecka 44, jag har höstlov, njuter av ledigheten i Göteborg – snacka om att jag behövde en ledig vecka! Efter ett september och oktober med 60-timmarsjobbveckor, ny head of department-roll och en flytt uppe på det är jag rätt mör. Den här veckan unnar jag mig långa sovmornar, promenader i Slottsskogen och många fikor. Och massa gött som jag vet alltid piggar upp mig: massage, nyfixade fransar, naglar och nya Hairtalk. Jag riktigt känner hur inspirationen börjar komma tillbaka – ett tecken på att livet börjar bli som vanligt igen.

Den mesta inspirationen tar jag ut på inredandet: ovan kan du se ett moodboard med tavlor och prints jag tänkte ska få pryda en av mina nya vardagsrumsväggar. En mix av Grly, Desenio och så några godingar från Artilleriet. Tror det kommer bli himla fint! Jag älskar mixen svart, vitt och rosa.

I oktober har jag hunnit blogga om höstens bästa hårprodukter, mina “fall fashion favourites” och en stilguide med hur du bäst blandar olika stilar. Det kan ju lätt kännas lite spretigt om man missmatchar för mycket. I utkastlådan har jag förberett inlägg om hudvård från Urban Gloss, härliga kroppsskrubbar från Ecococo och höstens mest burna plagg. Stay tuned, de inläggen kommer upp inom kort!

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *