Home

On my wishlist

Inlägget innehåller annonslänkar

Räkna med flera inredningsinlägg på bloggen i november! Jag har mängder av saker som jag vill köpa till nya lägenheten, både nödvändigheter som skärbrädor, bestick, mikro – you name it – och nya möbler. Känner jag mig själv rätt lär det bli ett och annat doftljus också (eller femton..). Ovan ser du ett bord från Zara Home jag tror kommer funka perfekt som soffbord i vardagsrummet.

Nu när jag halverar min boendeyta gäller det att tänka “compact living” och smart förvaring. Min förra soffa var ju helt enorm, den får inte plats i nya lägenheten! Jag har beställt den här soffan i ljusgrått och är sugen på en sittpuff att ha vid sidan av, för att skapa extra extra sittyta. Inte undra på att jag har cravings – det kryllar av rosa sittpuffar i sammet på inredningsbloggarna just nu! Kolla bara den här fina puffen från Jotex. För att få undan småsaker tänkte jag “gömma” ett skåp bakom soffan och stuva undan småsaker i olika boxar, som den här från Bookbinders Design.

Precis som min garderob försöker jag tänka bas och accessoarer, och att blanda secondhand, vintage, gamla favoriter och nytt. De större möblerna behöver gå i en enkel färgskala (jag gillar ljusgrått, svart och vitt) och därefter kan jag addera detaljer. Lagerhaus har mycket snyggt till en billig peng (inte minst tillbehör till inflyttningsfesten, hörde jag stora silvriga ballonger?) liksom H&M Home.

För att inte ruinera mig totalt försöker jag få tag i designerfavoriterna second hand: ni anar inte hur mycket Svenskt Tenn och Skultuna-grejer det finns på till exempel Blocket! Jag är bland annat sugen på Gloria-vasen från Klong. Jag gillar också tanken av att inreda med mode. Som att låta en av mina favoritkjolar hänga på väggen, eller låta parfymer och ljus skapa små stilleben. Det ska bli riktigt roligt att visa er nya lägenheten!

2 Comments

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *