Karin

A quick update (or two)

Två uppdateringar! Först en personlig sådan. Jag är snart tillbaka! Bloggen har haft en liten paus: jag flyttar om lite drygt en vecka, så alla beautyprylar förutom det jag kan få plats med i en necessär ligger i lådor, min garderob är nedpackad och kamera, ljus, inspelningsprylar – allt väntar på att få packas upp. Men snart så. Ni vet hur det är, ibland kommer livet emellan.

Uppdatering nummer två: hur går det med “tio gånger tio”-utmaningen jag skrev om? Testade ni att skapa tio outfits i tio dagar med tio plagg, och isåfall, hur gick det för er? Jag tänkte ge mig på utmaningen under höstlovet. Med flytten faller det sig ganska naturligt att minimera garderoben: när allt ligger nedpackat i flyttlådor tvingas man vara extra kreativ med få plagg!

2 Comments

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *