My style

Fall Wardrobe Challenge

Inlägget innehåller annonslänkar
 

Det är dags för en utmaning! På en av mina favoritbloggar, Unfancy, hittar jag alltid mängder av inspiration till mina Capsule wardrobes. Nu senast fann jag en garderobsutmaning jag tänkte testa för att kicka igång inspirationen. Min stil har varit tråkigt enkel den senaste tiden – jag behöver uppdatera höstgarderoben, plocka undan sommarplaggen men har inte riktigt funnit tid mitt i flytten. Därför passar en utmaning perfekt!

Utmaningen kallas “10 x 10” och går ut på att du med tio utvalda plagg och accessoarer skapar tio nya outfits under tio dagar. Det är allt som krävs: du behöver inte köpa nytt och inte skapa en helt ny garderob. Bara ha kul med plagg du redan äger! Låt kreativiteten flöda.

Om tio dagar tänkte jag uppdatera er hur allt har gått och självklart är jag nyfiken på att höra om era outfits! Hittade du nya, oväntade kombinationer, kunde du skapa tio outfits eller gick allt fel? Skriv en kommentar så jag vet om du hakar på. Min tio plagg får gärna vara svarta jeans från Missguided, väska från Louis Vuitton, kjol från Tibi, stickad tröja från Diesel, pumps från Giuseppe Zanotti, kashmirtröja från FTC Cashmere och mockastövlar från Stuart Weitzman.

Några saker att tänka på innan utmaningen
Hur blir vädret de kommande tio dagarna?
Har du något inbokat som kräver viss dresscode?
Utgå från två favoritplagg
Börja bygg outfits! 

8 Comments

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *