Karin

The September Edit

Inlägget innehåller annonslänkar

September är över! En månad kvar till flytt – nu känns det som att tillvaron äntligen lugnat ner sig och saker börjar falla på plats. Dessutom får hösten mig alltid på bra humör, det är något med september och oktober som får mig att tänka på nystart. Bloggandet har svajat lite, mest på grund av tidsbrist, men jag känner att inspirationen börjar komma tillbaka. Jag har flera spännande inlägg på gång i oktober jag hoppas ni gillar!

Vilka produkter har jag älskat? I september, med sminket i en flyttlåda, har jag haft en liten necessär med det allra nödvändigaste. Eftersom jag noga valde ut favoriter som jag vet alltid funkar kan jag varmt rekommendera dem till er – mina Holy Grails. Living Proof Perfect Hair Day Dry ShampooExuviance Deep Hydration Treatment och Tarte Shape Tape är tre hyfsat nya tillskott i samlingen men här finns också gamla godingar som Armani Luminous Silk! Jag tänkte visa er ett inlägg fyllt av flytt-favoriter så fort jag kommit iordning.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *