Beauty

January Favourites

Inlägget innehåller annonslänkar

Välkommen till årets första månadens favoriter! Ett stående inlägg ni säkert känner igen både från mig och världens alla beautybloggar. Men det är ju så kul att läsa recensioner?! Och att skriva dem! Det har blivit ett av mina stora intressen. Jag testar nya produkter varje vecka och lever lite för processen att först researcha, köpa, utvärdera och sedan sätta mig ner och dela med mig av mina tankar kring produkterna för er. The circle of beautyblogging. Här kommer januaris bästa.

Chanel Vitalumière Aqua. När jag rensade foundationlådan härom veckan insåg jag att jag måste använda mina gamla favoriter mer. Jag plockade fram Chanel Vitalumière Aqua och ja – den är lika bra som förr. Denna foundationgoding har en krämig, rinnig formula, ger en lätt till medium täckning och mycket lyster utan att för den skull kännas oljig eller glida runt under dagen. Som ett extra lager återfuktning. Jag applicerar ungefär en ärtas storlek och arbetar in med fingrarna. På med lite concealer och skippar pudret. Glow!

Elemis Pro Collagen Marine Cream. Herregud vilken kräm. Herregud vilket pris.. Jag kommer gråta när burken är slut! De senaste månaderna har jag testat en fuktserie från Elemis med serumolja, dagkräm och nattkräm. De andra två kan jag (eventuellt) lära mig att leva utan – jag har så många andra bra olje- och serumfavoriter – men dagkrämen Pro Collagen Marine Cream är en dröm! Nu har jag ingen mogen hud men visst börjar jag se några små torrhetslinjer här och där. Eller gjorde – jag hade dem tills jag började med Elemis-serien. Alla spår av torrhet är som bortblåsta, jag har fått mer “liv” i huden och den känns plumpad, återfuktad och allmänt.. Fresh.

Exuviance Retexturizing Treatment. Denna kroppskräm från Exuviance är så fiffig: den inte bara återfuktar utan innehåller AHA- och PHA-syra som exfolierar huden! Perfekt för dig med knottrig hud eller som jag, behöver vara noga med hudvården för att hålla pormaskar på bröst/axlar i schack (inte sexigt alls men hey, lets be realistic, vi har alla våra hud-issues). Jag smörjer med denna varje kväll sedan en månad tillbaka och har redan märkt skillnad på huden. Mindre irriterad hud, mindre rodnad, färre pormaskar. Yay!

 Inlägget innehåller pressprover. Läs mer i min policy.

2 Comments

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *