My style

Mina bästa klädköp 2017

Låt oss göra en tillbakablick! Idag går jag igenom i “nytt i garderoben”-mappen här på bloggen och listar 2017 års bästa klädköp. Förra året var verkligen ett bra modeår: jag gjorde flera större köp som jag verkligen längtat efter. Plagg som jag förhoppningsvis kunna bära flera år framöver!

Först. Tre av 2017 års bästa köp i en och samma outfit: kjolen från Tibi, ballerinaskorna från Chanel och en av alla de tunna bodys jag bar under sommarens varmaste dagar. Just denna kommer från na-kd. Det blev snabbt min sommaruniform som jag bar såväl på jobbet som i USA och ljumna kvällar.

Jag levde i tibikjolen 2017 – och kommer säkert göra det 2018 – men någon dag eller två i veckan har jag istället sträckt mig efter ett par smala, svarta jeans eller kostymbyxor, en enkel överdel och en kavaj. Kavajen måste vara skuren i en specifik form – inga vanliga tråkkavajer här inte – det ska vara volym och vipp! Kavajen ovan är just en sådan. Den köpte jag på H&M i maj och har burit varje vecka sedan dess.

Under kavajen? Lyxiga basplagg är min melodi och mitt bästa “staple-plagg” är kashmirtröjor. Förra årets första köp blev just en sådan, med rund halsringning och djupa slitsar på sidorna. Jag har testat flera märken men mina bästa kommer från & Other Stories. Så även denna! Priset låg på ungefär 1500kr – inte helt orimligt dyrt – och ullen är perfekt mjuk, gosig och varm. De finns i flera modeller och igår i deras bassortiment du alltid kan hitta. Ett perfekt basplagg som funkar såväl hemma som på jobbet!

Vilka var dina bästa köp 2017?

8 Comments

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *