Beauty

New Beauty Loves

2018 är igång, och det märks! Har nog aldrig fått hem så många skönhetsprodukter för test som nu. Badrummet fullkomligt svämmar över av krämer, hårsprayer, elektriska fotfilar och allt däremellan. Jag har tre nya favoriter jag bara måste visa er idag. Testa dem ni också!

Klorane Dry Shampoo. Fransmännen är kända för sina grymma apotek, de bara måste man besöka! En av de mest ikoniska apoteksprodukterna är torrschampot från Klorane. Det är närmast kultförklarat och används – såklart – av alla franska coola modeller och modefolk. Jag som inte testat förut fick med mig ett “ta två betala för en”-paket hem från Paris och ja – det är riktigt bra! Det är ett torrschampo i ordets rätta bemärkelse då du snarare får en uppfräschning, och blir av med den feta känslan, än textur och volym som andra torrschampon ger. Den vita, dassiga torrschampofärgen då? Nej, här har man tillsatt brun färg som tar bort det vita pudret. Resultatet – ett fräscht, nytvättat-looking hår. Mycket bra.

Kiko Nail Cuticle Nourishing Oil. Nagelolja i uppskruvbar penna med pensel att måla på oljan med – så att du slipper kletiga fingrar och olja som rinner överallt. För under hundralappen. Att ingen tänkt på det tidigare! Jag köpte en efter inrådan från mamma, som är frälst, och tycker om den så mycket att jag köpte tre till. En för varje väska. Och i kapp-fickan. Supersmart!

NARS Soft Matte Complete Concealer. Concealer i burk? Som man smetar upp med fingret? Jag? Ja, faktiskt. Efter att ha tittat på flera youtuberecensioner av denna lilla goding gjorde jag slag i saken och köpte mig en burk. Till skillnad från vanliga burk-concealers, som är väldigt krämiga och därmed riskerar att lägga sig i veck under ögonen, är denna mer silikonig, lättarbetad och sitter på plats. Hela dagen. Den är inte lika “concealande” som säg Tarte Shape Tape men en perfekt följeslagare i väsk-necessären för snabb “se pigg ut på tre sekunder”-sminkningen jag ibland gör på tunnelbanan när jag sovit lite för länge.

 Inlägget innehåller pressprover. Läs mer i min policy.
 

6 Comments

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *