Wishful Thinking

På önskelistan

 Inlägget innehåller annonslänkar

Igår minimalistiska tips, idag en önskelista. En motsägelse? Nej! Det går absolut att fortsätta shoppa och vara modeintresserad trots att man inte handlar så mycket. För mig handlar intresset mer om letandet och jakten på det perfekta plagget, än att faktiskt dra kortet och filosofin “flest skor vinner”. Sen heter det önskelista. Man kan ju alltid drömma, eller hur?

Att leta efter det perfekta plagget är minst lika roligt som att faktiskt köpa det. Nu har jag hittat “den perfekta”. Jag talar förstås om Wolford-bodyn jag köpte i julas och sedan dess använt nästan varje dag! Den har blivit en del av min vardagsuniform och med all sannolikhet kommer den fortsätta finnas i min garderob många år framöver. Därför behövs minst en till! Högst upp på önskelistan står ännu en wolfordbody. Samma modell, samma färg, perfektion.

I inredningsväg står fortfarande flera saker på önskelistan! Både “måste”-köp och “vill hemskt gärna ha”-köp. Taklampan Ranarp från IKEA till hallen, en stol i rotting från Ton och fjäderlampan från Eos till exempel. I skönhetsväg då? Nej, där är jag nöjd! Jag shoppade en hel del i Paris, helgen efter gick jag på skönhetsmässan Daisy Beauty Expo och kom bokstavligt talat hem med en resväska full av produkter!

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *