My style

Vinterns mest burna plagg

Vinterns mest burna plagg – favoriterna jag verkar ha sträckt mig efter mest på morgonen, mina bästa köp där PPA, pris per användning, är ruskigt lågt. Som ni vet älskar jag att analysera min garderob i syfte att minimera antalet plagg och för att få ner felköpsantalet till noll. Gör ni så också?

Den senaste månaden har jag fullkomligt levt i min nya body från Wolford. Jag förstår inte hur jag kunnat leva utan den innan?! Jag kan tänka mig att i princip skänka bort halva min överdelsgarderob och bara använda denna. Den funkar till allt, är enkel att ta hand om (bara att slänga in i tvättmaskinen, 30 grader), sitter som en smäck och är SÅ SKÖN. Jag måste köpa minst en till.

Apropå basplagg jag verkligen inte kan få nog av. Eller plagg och plagg – räknas strumpbyxor som “kläder”? Jag har raveat i flera år om strumpbyxorna från Calvin Klein och måste göra det igen. Jag har fyra par och precis som med Wolford-bodyn bär jag dem hela tiden. De är perfekt täckande, sköna, glider aldrig ner och är matt svarta precis som jag vill ha dem.

I övrigt? Kjolen från Ted Baker och Tibi och H&M Studio-kappan. Tre favoritplagg jag verkar bära år ut och år in. På klädfronten inte så mycket nytt. Så går det när man är minimalist!

5 Comments

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *