Home

Att flytta ihop och inreda sovrum

Inlägget är skrivet i samarbete med Trademax. Läs mer i min policy.

Drygt ett år efter lägenhetsköpet i Råsunda, Solna, har jag tagit gröna linjen i motsatt riktning över stan och blivit Gubbängs-bo. Min lägenhet hyrs ut i andra hand och jag och Gordon bor nu tillsammans. Egentligen har jag bott där sedan i början av sommaren, men nu är det officiellt. Vi är sambos!

Inspiration för nya arbetsrummet. Svart, vitt och trä.

Renoveringsprojekt. I somras hade vi lyxen att ha sju veckors semester samtidigt och passade på, när vi båda var lediga, att “byta” två rum och att renovera – sovrummet blev arbetsrum och tvärtom. Vi började med nya sovrummet: drog bort gammal tapet, spacklade, målade, rollade taket, målade igen och åkte ett antal vändor till Ikea. Puh! Nu är grunden klar och det är dags att inreda det sista.

Vad står på inredningsönskelistan? Nya arbetsrummet fick precis ett långt skrivbord längs med hela ena väggsidan, med stora ytor för att kunna blogga, fota, podda, sy (yes, symaskinen står framme!) och Gordons pysslande. Mittemot står mitt svarta skrivbord från Solna jag fyndade second hand – jag drömmer fortfarande om stolen från Afteroom, som skulle passa perfekt till. Vi har det mesta till nya sovrummet, men letar nya sängbord, jag har fastnat för flera fina du hittar på Trademax. Bland annat dessa. Sedan är det bara att fixa det sista med små inredningsdetaljer som tavlor, växter – och såklart doftljus..

Favoriter från Afteroom.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *