Beauty

Beauty: empties, medelmåttor & nya favoriter

Som utlovat kommer ett inlägg helt tillägnat skönhet! En mix av produkter som tagit slut, nya favoriter, såklart medelmåttor och avslutningsvis några nya, spännande lanseringar.

EMPTIES.
Det finns något väldigt tillfredsställande med att göra slut på produkter och när man kör en “empties före köp”-utmaning är det extra härligt. Den senaste veckan har tre trotjänare tagit slut. Först ut: en väldigt enkel, men bra, rengöring från Glossier jag använt som första rengöring. Den mjuka, krämiga formulan tar bort makeup enkelt och kommer i en praktisk pumpflaska. The Ordinarys fuktserum har jag använt upp säkert fem av? Sist men inte minst, den megasuperhärliga, lyxiga oljan från Verso. Kommer jag köpa de tre igen? Nä, jag har både rengöringsolja, fuktserum och oljor i badrumsskåpet som behöver användas upp innan det är tal om att fylla på förrådet.

Glossier Milky Jelly Cleanser / The Ordinary Hyaluronic Serum / Verso Super Facial Oil

Psst.. Här får du en 10% rabatt-kod på Glossier!

TESTAS JUST NU.
Mina tre empties har ersatts med tre för mig helt nya produkter jag alla fått som pressprover. Just nu testar jag den hypade svarta rengöringsoljan från koreanska Klairs. Verkar mycket lovande! Istället för mitt budgetserum med hyaluronsyra från The Ordinary har jag börjat Pestle & Mortars hyaluronsyreserum, ett för mig helt okänt märke som säljs på NK och Cow Parfymeri i Stockholm. Det känns nästan identiskt som TO-serumet men är fem gånger så dyrt.. Där är jag desto mindre övertygad! I oljeväg försöker jag använda upp den sista slatten mandelolja från Apoteket.

Klairs Gentle Black Deep Cleansing Oil / Pestle & Mortar Pure Hyaluronic Serum / Apotekets mandelolja

FAVORITER.
Senaste tiden har jag älskat Marc Jacobs mascara Velvet Noir som ger massor av svärta och volym, åt det klumpiga hållet. perfekt för dig som vill ha “mycket” fransar! På Green Beauty Day förrförra helgen köpte jag den lättare Light-varianten av kultkrämen Skin Food från Weleda som är fantastisk under smink. Älskar originalversionen också, men den är riktigt, riktigt fet och passar bäst som punktbehandling eller som nattmask. Light-versionen kan jag lägga direkt under smink och få ett extra “lager” glow. Vill också passa på att nämna mitt nya favoritschampo från Maria Nila.

Marc Jacobs Velvet Noir Mascara / Weleda Skin Food Light / Maria Nila Volume Shampoo

MEDELMÅTTOR.
Allt kan inte vara guld och gröna skogar! I april testade jag Anastasias senaste brynprodukt, Dipbrow Gel som ska vara en hybrid mellan dipbowpomaden och en färgad bryngel. Jag får den bara att funka om jag sveper upp produkt med en snedställd pensel, och målar på bryn. Om jag sveper den direkt i brynen får jag klumpar, fläckar och “crusty” bryn som inte gör någon glad. Samma med mascaran Superhero från It Cosmetics jag använde upp, men blev besviken på.

Anastasia Dipbrow Gel / It Cosmetics Superhero Mascara

NYHETER.
& Other Stories är en hejare på fina dofter och kroppsprodukter! Senaste doft-lanseringen har namnet Fornillo, döpt efter den lilla italienska kuststaden nära Positano. En klassisk, “beachy” sommardoft med noter av bomull, vattenmelon, äpple, orkidé, ceder och mysk. Även Byredo släpper ny doft! Sundazed är en citrusdoft med neroli, mandarin, citron, vit mysk och spunnet socker.

& Other Stories Fornillo Body Wash / Byredo Sundazed EdP

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *