Beauty

(Beauty) Throwback Thursday

Inlägget innehåller annonslänkar

Det är torsdag, det är dags för en tillbakablick, det är dags för Beauty Throwback Thursday! Ett inlägg där jag istället för att lista nya favoriter går igenom favoriterna från mars, ett år sedan. Håller mina favoriter fortfarande måttet? Har jag hittat något ännu bättre, som dessutom är billigare? Fortsätt läsa!

BareMinerals Gen Nude Matte Liquid Lipcolor. Ett krämigt, moussigt liquid lipstick med mycket pigment som inte känns sådär torrt och stramt på läpparna som andra liquid lipsticks kan göra. Jag gillar fortfarande dessa och använder min favoritfärg Smooch ofta! Jag kan nog påstå att de är (minst) lika bra som mina andra favoriter från Anastasia. Vill du ha en budgetlippie? Maybelline har precis lanserat Superstay Matte Ink. De är toppen.

NYX Setting Spray Matte. Jag avslutar alltid sminkningen med ett settingspray för att förlänga hållbarheten på basen. Jag varvar just nu denna matta variant från NYX med dyrare varianter från Urban Decay. Jag tycker de i stort sett gör samma sak. Toppenprodukt!

Dior Addict Lacquer Stick. Med vissa favoriter ställer man sig frågan “hur tänkte jag här”? Underbar hylsa, lyxig, glossig formula men SÅ dyr! SÅ onödig! 370 kr  för ett krämigt läppstift i färger som faktiskt inte är superroliga eller unika. Nja, här föll jag verkligen för Dior-loggan mer än produkten i sig! Note to self: jag behöver inte femtio läppstift..

Fler favoriter. Förra våren gillade jag även Benefit High Beam, OPI Tiramisu for Two
och Exuviance Vespera Bionic Serum. Är de fortfarande favoriter? Yes!

Inlägget innehåller pressprover. Läs mer i min policy. 

2 Comments

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *