Beauty

En låda full av lyxiga minis

Solskydd från Dermaceutic, serum från Transderma och Verso, krämer från Darphin och Shiseido och Wave Spray från Ouai Haircare.

En av flera fördelar med att blogga om skönhet är när det plingar på dörren. När man öppnar, står ett bud med ett paket att signera, full av nya skönhetsprodukter att testa! Mitt bästa bud måste vara det jag tog emot på alla hjärtans dag för några år sedan, när jag mötte en inoljad man utanför porten i minimala, frostigt rosa kalsonger med geléhjärtan i ena handen och en hjärt-ballong i den andra. Vad skulle han leverera? Läppbalsam. Ett av förra veckans bud, vars innehåll jag ska visa er idag, var inte lika glammigt förpackat men åh så lyxigt!

Hårolja från Ouai Haircare, mascara från Chantecaille, fuktmask från Clarins, fuktserum från Verso, duschtvål från L’Occitane.

NK i Stockholm har en skönhetsavdelning som börjar likna de vi kan se i större städer där små nischmärken samsas med lyxiga, glossiga diskar för de internationella skönhetsjättarna, egen parfymavdelning och behandlingsrum. Märken som Tata Harper, Dr Barbara Sturm, Omorovicza, Darphin, Hourglass, Tom Ford.. Mycket härligt!

Gårdagens bud var en låda full av lyxiga minisar från just dessa märken: hudvård, smink, hårvård och kroppsvård som säljs på NK Beauty. Underbart! Jag har valt ut de allra bästa och visar er idag. Några gamla favoriter, några nya, några jag inte testat ännu.

Nytt att testa. Ungefär hälften av boxens innehåll är av kategorin “måste testas”, som jag hört mycket gott om men inte fått chans att prova. Förrän nu! Jag är allra mest sugen på att testa ros-rengöringsbalmet från Elemis som jag älskar originalversionen av. Till Alla Hjärtans-dag tidigare i vår tog man fram en variant berikad med engelsk ros, i rosa förpackning, som nu tagits in i standardsortimentet. Doftar som ni kan tänka er, helt ljuvligt!

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *