New in

En ny, perfekt bastopp från Wolford

Jag älskar ett perfekt basplagg. Ett av mina favoritmärken är Wolford, underklädesmärket som gör de där svarta, långärmade bodys jag alltid bär. Jag har två och använder dem flitigt till allt, flera gånger i veckan. Nä, jag knäpper dem inte alltid som bodys men jag älskar dem för mycket att byta till något annat. De är SÅ sköna. Skulle kunna skriva en uppsats om hur fantastiska de är!

Och nu blev Wolford ännu bättre! Nu satsar märket på hålbarhet och lanserar en kollektion certifierad av Cradle to Cradle. Hittills i kollektionen finns leggings, toppar och ett helt uuunderbart linne, alla tillverkade i modal, ett komposterbart cellulosamaterial. När plaggets livslängd är över lämnar du tillbaka det till butiken, materialet återvinns till biogas och kompost och du får 10% på nästa köp! Smart och cirkulärt.


bild härifrån

Aurora Top har jag – skojar inte – burit varje dag den senaste veckan, tillsammans med en av mina två vida, lite-längre-än-knät-långa kjolar. Den är perfekt svart, mjuk, skön att bära med en smickrande halsringning som går högt upp mot halsen med lätt båtringning. Med den på visar jag mina fem små arm-tatueringar, eller så bär jag en vit skjorta över, öppen som en jacka, för lite mer modesty. Jag har två och köpte båda här!


Treenigheten: kjol från Tibi, bodyn Wolford Chicago och nya toppen, Wolford Aurora.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *