New in

Höstens basplagg och en ny kappa

Totême Annency Coat

Ett basplagg. Ett plagg du inte kan leva utan, en trotjänare som håller ihop stilen, ett plagg du bär varje dag. Som känns 100% du. Men också plagget du alltid kan ta fram om det krisar, den du sträcker dig efter en stressig morgon. Plagget som gör dig glad, som gör att du känner dig fierce! Mina basplagg är enkla: de är svarta (undantaget en vit skjorta). Enfärgade. Utan utstickande detaljer – bara enkla snitt, som rund halsringning, inga krusiduller. Och i naturmaterial. Viktigt!

Basen i höstgarderoben. Den tunna, långärmade tröjan. Den tjockare ulltröjan i kashmir. Den vida, under knät-långa kjolen. Trenchcoaten och kappan. Den flowiga, svarta blusen. Vita skjortan. Opaka strumpbyxor. Ballerinaskor.

Nytt basplagg: den oversizeade kappan. Det är något klassiskt, retro och elegant med att svepa in sig i en klassisk kappa. Den påklädda känslan, det dressade, lager på lager som “kapslar in” allt det fina under. Ett basplagg jag precis investerat i! Annecy Coat från Totême fanns i sortimentet redan förra hösten, och jag suktade efter den redan då. Den är lång, överdimensionerad och otroligt mjuk, i ull och kashmir. Sidorna har slitsar som passar perfekt till mina vida kjolar. Man sveper den stora kragen runt sig och är det kallt virar man om sig kappan som en mjuk, varm morgonrock. Att planera höstgarderoben och göra betydande höst-vinter-köp när termometern visar 20+ grader känns aningen märkligt men är typiskt mig! Det är också typiskt mig att köpa ännu fler totêmeplagg..

 

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *