Fashion

Favoriter ur höstens kollektioner

Hösten närmar sig, åtminstone modemässigt!

På modemärkernas nyhetssidor börjar det trilla in både stickat, ytterplagg och höstskor – fantastiskt om du frågar mig. Jag älskar hösten. September är min favoritmånad och hösten min favoritårstid. Jag har scrollat genom mina favoritbutikers höstutbud och hittat 10+ favoriter.

Om du jobbar hemifrån i höst (eller bara inte har tröttnat på lösa, lediga byxor) gör A Part of the Art flera fina byxor i hållbara material som lin och lyocell. Eftersom gymnasieskolorna öppnar igen jobbar jag på plats från och med nu, men tar ändå med mig karantänsmodet in på kontoret. De vida byxorna är lika snygga oavsett var du befinner dig, matchade med en vid skjorta i september-oktober och stickat senare i höst.

Om jag inte redan hade en drömmig kappa från Rodebjer hade jag slagit till på Acne Studios svarta höstkappa. Eller den beiga trenchen, men som tyvärr är lite för grå för min smak. Om du är på jakt efter en nederdel som passar med det mesta, spana in Dagmars stickade kjol (som också finns som klänning). Varm, skön och mjuk.

Läs mer om min höstönskelista här.

 

Little Liffner är ett av mina favoritaccessoarmärken, på delad förstaplats med ATP Atelier. En av höstens nyheter är den lilla väskan ‘Pebble’ som får plats med det allra viktigaste. Här har en av mina stilinspirationskällor Johanna Ankelhed stylat den som en magväska. Och om du är på jakt efter ett par snygga byxor (och inte vill ha något ledigt som vida linnebyxor) gör faktiskt H&M ett par grymma slacks med hög midja och med ben som faller precis rätt vid ankeln.

4 Comments

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *