Karin

Apropå att unna sig

Inlägget är skrivet i samarbete med Hunkemöller. Läs mer i min policy.

 

Dags för den andra delen av mitt samarbete med Hunkemöller! Siden-kimonon med de vackra spetsärmarna jag bloggade om här är perfekt att glida runt i en lugn söndagsmorgon med ett glas mimosa (eh jag menar kopp kaffe) i handen. Det är en form av vardagslyx jag verkligen tycker om. Och ni vet ju hur jag är med lyx!

Något som nästan är lika härligt som de där sköna helgmornarna som snart blir till eftermiddagar, är såklart att åka på spa! Mitt nyårslöfte och målet för 2018 är att ta ännu bättre hand om mig själv. Inte bara det klassiska träna-äta nyttigt-tänket (suck så tråkigt) utan helheten: dricka gott kaffe på morgonen, ansiktsmaska oftare, gå en långpromenad, äta färgglad mat, minska på tempot. Det ska inte kännas jobbigt, bara skönt!

Höjden av “själv-göttandet” är ju att spa-a. Tror ni G är en spakille? Funderar starkt på att överraska med en spahelg..

Min andra del i samarbetet med Hunkemöller fokuserar därför på badkläder! För att maxa den glamourösa spahelgen (där jag tänker mig att jag glider runt i en fluffig badrock och ser sådär midfulness-härlig ut), vill man såklart ha en fin baddräkt. Jag är ingen bikiniperson, baddräkt är mer min grej. Jag kikade runt på hemsidan och valde en svart baddräkt med djup v-ringning som jag tänker kommer vara riktigt fin i sommar också! Tänk er den med en kaftan.. Lyx som sagt!

Du hittar den här!

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *