Beauty

Månadens beautysammanfattning – juli

Idag oomph-ar jag min månads-avslutning med en “månadens bästa á la beauty” och sammanfattar julis bästa och mest använda produkter, medelmåttor, empties och senaste köp!

Julis bästa: Cloud & Glow White Jade Roller.
En jaderoller är en slags ansikts-rullar-pryl med jadesten som du rullar på huden. För att det känns gött och lyxigt – och för att stenen svalkar, tar bort puffighet och får igång blodcirkulationen. Jag lägger min en stund i kylen och går sedan loss med rullandet. Gärna när jag har en sheetmask. Något mysigare i hudvårdsväg finns inte! Jag fick min i pressprov härifrån.

Psst: spana in min Instagram för en tävling där du kan vinna just denna!

Julis budgetkap: H&M Sheer Lipstick “Arabesque”.
För några veckor sedan ordnade jag en beauty-bytar-kväll där några tjejer samlades för att dricka vin, snacka skit och byta produkter med varandra. Jag la vantarna på ett skirt, glossigt beigerosa läppstift från H&M och har använt det varje dag sedan dess. Min första, men säkert inte sista, sminkprodukt från H&Ms egna märke!

Julis mest använda: Glossier Milky Jelly Cleanser & Glossier Priming Moisturizer.
Två produkter jag inte direkt hyllade i min Glossier-haul, men som jag förutspådde skulle komma till användning här hemma. För vem gillar inte en enkel, bara-att-tjoffa-på-rengöring och kräm? Så blev det och jag har använt både rengöringen och krämen dagligen. Kommer jag köpa back-ups när de tagit slut? Förmodligen inte.

Julis bästa sheetmask: Klairs Midnight Blue Calming Sheet Mask.
En svart sheetmask som ger massor av fukt från min senaste hudvårdskärlek – Klairs. Det har varit underbart att avsluta en varm sommardag med en sheetmask – huden behöver verkligen så mycket kärlek den kan få såhär i den extrema sommarhettan vi haft!

Den tog slut: Peter Thomas Roth Cucumber Gel Mask.
När man använt upp sin fjärde burk av något – då vet man att den är riktigt, riktigt bra! Gurk-masken från PTR är en gammal favorit som jag använt i flera år nu. En svalkande, lugnande grön gel-mask som passar perfekt en varm sommardag eller om jag behöver mycket fukt, snabbt.

Julis medelmåtta: Gilda Body Salt Scrub.
Gildas saltskrubb kommer i små påsar, där salt tillsammans med fuktgivande ingredienser blandas till en kroppsskrubb som sedan skrubbas på huden med cirkelrörelser. Jag har inget problem med saltskrubbar – faktiskt älskar jag dem! – men applikationen blir lätt geggig när man med blöta händer ska få ur innehållet hur de glatta påsarna. Tub är den bästa skrubb-förpackningen, därmed basta!

Månadens köp: Glossier Invisible Shield 
Det blev ännu en beställning från Glossier. Kunde inte stå emot! Den här gången är ett paket på väg hem till mig innehållandes deras solskydd, Invisible Shield, med SPF30. Jag har hört mycket gott om denna och är ivrig att testa. Ni vet ju hur jag svär vid solskydd – det är min absolut bästa hudvårdsprodukt.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *