Karin

Månaden som gått

Inlägget innehåller annonslänkar

April är över och det är officiellt vår! Herregud vad snabbt det gick från vinterkyla till sommarsol? Jag har inte riktigt hängt med (och det har inte mina ben heller, hehe). Låt oss avsluta april med att gå igenom månaden som gått: månadens köp, bästa produkt och mest lästa inlägg.

Månadens köp. I april har jag helt klart spräckt min shoppingbudget – det har blivit både ett, två och tre nya köp. Först ett par nya loafers från Flattered, en hel del inredningsshopping (äntligen balkonghäng!) och så det bästa: ett köp från mig till mig för att fira mitt – drumroll – nya jobb i höst! I höst börjar jag som gymnasielärare och ska undervisa historia, religion och kulturhistoria. Ett jobb som kräver en ny, praktisk och snygg vardagsväska, och vilken väska är finare än ATP Atiliers Volterra? Nyp mig i armen (och tack och lov för rabattkoder).

Månadens hudvårdsrutin. I mars och april har jag hårdtestat ett gäng nya produkter från det italienska märket Skin Regimen. Fyra produkter närmare bestämt: rengöring, fuktserum, dagkräm och ögonkräm. Jag gillar verkligen märkets ekologiska, hållbara tänk med återvunna material och en ren, minimalistisk design. Produkterna i sig är sköna och jag kom snabbt in i min nya rutin. Rengöringen och dagkrämen har en väldig stark, örtig doft – inte riktigt min kopp te – men serumet och ögonkrämen är doftlösa. Slutbetyget? De blev inte favoriter. Tyvärr sticker de inte ut för mig, jag vill ha “mer”. Kanske kommer resultaten framöver. Jag är beredd att testa lite till.

Månadens smartaste. Många av er skrev och berättade att ni också köpt de tvättbara, ekologiska bomullsrondeller härifrån. Jag gjorde av mängder av bomull varje vecka innan jag köpte dessa, som kan tvättas i tvättmaskin och därför kan användas om och om igen. Du sparar både pengar och på miljöns resurser. Yay!

Månadens craving. Jag älskar ju doftljus och har nog hittat de absolut snyggaste, mest “jag” som finns att köpa. De är svarta, med vita prints, från det australiensiska märket Damselfly. Lyckligtvis kan man köpa dem här!

Månadens inlägg. I april har jag bloggat om nya skönhetsprodukter, H&Ms specialkollektion Conscious Exclusive och hur jag strukturerar upp min blogg i en Bullet Journal.

Vad vill ni läsa om i maj? Jag har flera roliga samarbeten i början av månaden och tänkte spela in fler youtubefilmer!

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *