My style

Min stil v. 6

Inlägget innehåller annonslänkar

Veckans inspirationskällor

När allt går sönder samtidigt. Just nu befinner sig min basgarderob i någon slags vi-går-alla-sönder-samtidigt-fas? Mina jeans och träningsbyxor sprack båda under samma dag förra veckan (väldigt smickrande) och min underklädeslåda skulle behöva en ordentlig uppdatering. Jag har inte valt att låta underkläder ingå i min 12 köp-utmaning men vill såklart ändå göra hållbara val. Hur gör ni? Har ni ett absolut “stopp” eller tillåter ni er köpa nytt när något går sönder?

Filippa K Volume Skirt. Februaris hittills enda köp – som räknas i de tolv årliga köpen! – är den svarta kjolen med mycket volym från Filippa K jag drömt om sedan i somras och nu fann på rea här. Yay!

Vinterdoft. Såhär i vinterkylan värmer jag mig med varma noter av Tom Ford Tobacco Vanille. En kryddig doft med noter av vanilj, tobak, söt tonka och kakao. Älskar hur en doft kan förändra en hel outfit? Och Tom Ford gör ju världens finaste dofter.

Peruker, parfym och Marie Antoinette. Och apropå parfym – 1700-tal! Jag undervisar fyra kurser i historia på gymnasiet: från den kortaste introkursen till den mer djupdykande kulturhistoria 2b. Nu i februari har två av mina kurser nått 1700-talet och jag frossar såklart i pastell-och-peruk-mode. På torsdag tar jag med eleverna på museum. Gymnasielärare måste ju vara världens bästa jobb. Museum på arbetstid = bästa <3

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *