My style

Min stil i höst

Höstens kläder. Jag vill bära volym både upp- och nedtill med de vida kjolarna tillsammans med flowiga blusar, breda manschetter och klädda knappar. Hög hals, lång ärm, midikjol. Påklätt. Svart. Lyckas bevara det eleganta i kylan med rätt sorts lager-på-lager (tunna, stickade tröjor underst, that is). Basker, scarfs, handskar. Hösten är min bästa årstid! Idag visar jag min höststil i ett inspirationsmoodboard.

Hösten 2019
Volym och vidd
Markerad midja
Påklätt och modest

Elegant lager-på-lager
Sockboots

Direkt från inspirationsmappen på min Pinterest.

Levis / Tibi / Totême / Totême

Materialet på min Ted Baker-kjol är perfekt i höst.

Volym. Blus från Rodebjer. Klänning Céline. Stickad polo via Maria van Nguyen.

Volym och vidd, med markerad midja. Vida kjolar, vida klänningar, blusar med volumiösa ärmar. Jag vill ha volym överallt! Jag älskar tyg som “står ut”. Som krispig bomull. Men silhuetten ska alltid ha markerad midja. Volym upptill, markerad midja, volym nedtill. Perfekt.

Påklätt och modest. Scarfs om håret, scarfs om halsen, långa ärmar, under knät-långa kjolar. Säsongen kräver sina täckande plagg och jag älskar det! Det gör jag i och för sig året om.. Men det är först nu vädret tillåter mig att njuta av det.

Elegant lager-på-lager. Absolut påklätt, men inte tjockt och bulkigt! Att mixa material hör hösten till och så länge man blandar (tunna) material blir det aldrig bulkigt (jag må se ut som en michelin i januarikylan men än är det inte vinter). Jag älskar att bära en tunn merinotröja under min vida totêmeklänning Alassio. Ull med siden. Skinn med siden.

Sockboots. Höstens bästa sko. Särskilt den med låg klack. Min bästa sko, förutom den platta ballerinan som jag bär inomhus.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *