My style

Min stil i sommar

Ny säsong – ny stilsammanfattning! Idag visar jag sommaren 2018s klädkombinationer, drömoutfits och favoritskor som bäst matchas med det perfekta jag-har-hängt-på-en-båt-hela-dagen-glowet.

Min stil i sommar utgår från garderobsklassikerna, men jag fortsätter älska det svartvita och adderar en vit, luftig blus över den svarta baddräkten, eller bär den vita skjortan instoppad i min tibikjol. Älskar hur ett nytt plagg kan förändra och uppdatera hela ens garderob? Säsongens accessoar är helt klart scarfen och jag bär gärna en scarf i håret och till det ett par sköna, platta mules. Jag älskar också en svart, luftig klänning en riktigt varm sommardag när allt annat känns för varmt.

Minimalistisk maximalism. Så beskrev jag förra sommarens garderob, och gör en liknande sammanfattning i år. Jag älskar att bära samma outfits igen och igen – minimalist som man är – vilket passar extra bra när man ska ut och resa. Jag älskar att packa lätt. I sommar gäller enkla snitt, bekvämlighet men samtidigt “maxade” plagg med mycket “ka-pow”. Kjolen från Tibi är ett sådant plagg – jag kunde bära den helt ofixad med ett linne och sandaler och fortfarande känna mig superglammig. Minimalism behöver inte betyda tråkigt!

En typisk outfit. För en dag på stranden: min nya Ganni-bikini, sandaler, scarf knuten om håret och en lång, vit skjorta över. Väldigt Totême. En bok i ena handen och något kallt att dricka i andra! På kvällen: samma bikiniöverdel, men jag drar på mig tibikjolen och bikiniöverdelen förvandlas till ett linne. Lite highlighter utblandat i min bodylotion på ben och armar för massor av kvällsglow.

scarf från Dior, ögonmask från Slip, doft från Diptyque, sandaler från & Other Stories, ballerinas från Balenciaga.

På fötterna i sommar. Skor där man bara slidear in foten, med stängd tå och öppen häl? Så snyggt. Så bekvämt! Och funkar med allt. Drömmen är ju ett par Manolo-mules.. Alternativt mina nya sandaler signerade & Other Stories som funkar till allt, från stan till stranden.

På sommarens önskelista. En svartvit scarf, från Totême eller Dior, som både är vacker och praktisk då den får undan håret i värmen. En svart ögonmask i siden för att stänga ute sommarljuset, allt för dyra skor från Balenciaga och gärna femton nya parfymer..

3 Comments

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *