My style

Min stil v. 39

På önskelistan: kappa från H&M Conscious Exclusive-kollection i återvunnen ull, i butik 27 september.
Tröja i merinoull och ballerinaskor, båda från Arket. Svartvit scarf från Dior.

Ny vecka, nya inspirationskällor. Jag fortsätter med veckans “min stil”-inlägg. Den här septemberveckan visar jag min önskelista, produkterna som precis tagit slut, mysiga cleansing balms och vad som inspirerar mig just nu!

Tre saker står på önskelistan. Först ut: den svarta kappan från H&M Conscious Exclusive-kollektion i återvunnen ull – märkets första consciouskollektion som släppts på hösten! Nu har jag fem specialkollektioner från H&M att se fram emot varje år: två conscious, två “studio” och så designersamarbetet såklart. Jag suktar även en merinoullströja och ballerinaskor signerade Arket. Båda ersätter gamla favoriter som gått sönder: min tunna merinoullströja från H&M är söndertvättad efter flera års användning och mina andra ballerinaskor, från Flattered, är SÅ utslitna. De har bokstavligt talat använts till döds.


British Museum, vacker arkitektur och målning av Filippa Edghill.

Museibesöksfrossa. Veckan bjöd på inte mindre än tre museibesök – tack nya jobbet som låter mig undervisa “på fältet”! Att se mumier live, som på Medelhavsmuseet, är alltid roligare än höra läraren föreläsa inne i en spartanskt inredd lektionssal. Kunskapen fastnar på ett annat sätt. Jag har passat på och stannat kvar en extra stund bland konstverken och skulpturerna när eleverna åkt tillbaka till skolan. Få saker ger mig ett lugn som att gå på museum. Extra inspirerande när utställningarna inte bara är informativa, utan vackert framställda också!

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *