My style

Min stil v. 9

Det är februari, snart mars. Aldrig har jag varit så trött på vinterkappor och tunga, otympliga vinterkängor som nu! Som tur är all snö borta, nu ska bara gatorna sopas rena från grus – sen kan jag äntligen ta fram vårskorna. Idag sammanfattar jag veckans modenyheter, inspirationskällor, nya köp och reflektioner kring dyr hudvård. Här kommer veckans “min stil”!

Glyptoteket. Jag älskar konst, museum och kan gå och titta på skulpturer i timmar. Senast var jag på Nationalmuseum och Medelhavsmuseet – det första med familjen, det andra med eleverna. Nästa vecka, efter sportlovet, tar jag med en klass till Medeltidsmuseet. Om jag ska drömma iväg vill jag besöka danska Glyptoteket.. Måste bara boka in en resa till Köpenhamn!

Utility. Vårens stora trend är “arbetskläder” eller utility; safarijackor, beige, brunt och stora utanpåfickor. Mitt senaste köp är precis en sådan jacka från & Other Stories.

En enkel rutin. När min Patyka-hudvårdsserie inte funkade var jag övertygad om att gå tillbaka till Verso. Men efter att jag lagt samtliga produkter i webshops-korgen och summan landade på hysteriska 6000 kronor (!) klickade jag mig ur webshoppen och stängde ner datorn. Jag började reflektera över skönhetsprodukters värde och har sedan dess hållt mig till en superenkel (billig) The Ordinary-rutin toppad med Apotekets mandelolja. Hårdtvål och samma olja till kroppen. Det känns inte lika glammigt, men ger mig mindre konsumtionsångest!

Fredagsyoga. Något som verkligen är glammigt (som slår dyr hudvård med hästlängder) är min nya fredagsrutin: kort jobbdag till ett, lunch, en timme på gymmet följt av ett yogapass. När klockan är fem är kroppen helt utsträckt och känns sådär varm, lugn och mjuk. Ni som har friskiskort: gå på yogapasset i City 15.30 på fredagar, som magi!

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *