Beauty

New in Beauty: December

December! En månad full av nya produktlanseringar, adventskalendrar, kit och skönhets-smällkarameller. Jag har köpstopp och tur är väl det – det kryllar av saker jag gärna hade gett mig själv i julklapp. Scrolla ner för att se decembers nyheter – en mix av ikoniska parfymer, skuggor med lejonprint och sammetslena läppstift!

Lisa Eldridge Velvet Lipsticks

Lisa Eldridge, en av världens skickligaste makeupartister tillika proffs-youtuber, har släppt egna läppstift! Äntligen! Lisas Velvet Lipsticks kommer i tre röda nyanser och beskrivs som pigmentrika, sammetslena läppstift som glider på med full pay-off i ett enda svep. Jag, liksom de flesta, förväntar mig inget annat än perfektion av Lisa och skulle bli förvånad om hon släppt något halvdant. Även om jag inte testat dem (än!) har jag hört fantastiska recensioner!

Fab Lab. En av Stockholms mest spännande butiker, Fab Lab på Bondegatan, har tagit in flera nya roliga märken. Bland annat danska lyx-ekomärket Kjaer Weis! Här säljs sedan tidigare för mig outforskade märken som Artifact Skin Co, Yüli och Kelly + Jones. Ett måste att besöka om du har vägarna förbi Södermalm i Stockholm.

Psst: med koden LOVE10 får du 10 % rabatt på Fab Lab.

Fenty Beauty släpper en ny Gloss Bomb: den rosa färgen Fu$$y


Chanel Noir Lamé Eye Shadow

Chanel gör varje år en julkollektion som får det att fullkomligt brinna i plånboken. I år har man gjort en svart ögonskugga med formen av ett lejon som skriker mitt namn. Jag köpte Le Signe Du Lion, en highlighter med samma ingraverade lejon-tryck, i våras i Paris. Den är så fin att jag knappt vågar swirla runt borsten i den! Chanel har också nyligen släppt en röd variant av deras klassiska No. 5-doft. I limiterad upplaga, så klart.

Smått och gott:
En av de mest återfuktande krämerna som finns, Eucerins Aquaphor, lanseras i en megatub á 220 ml!
Linda Hallberg har gjort det igen – nyligen släppte märket en ny multi-palett, “Infinity Deep Palette”
Akademikliniken lanserar retinolserum – Pure Retin Oil
& Other Stories lanserat ett kit med tre parfymer att “layra”

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *