Beauty

New in Beauty: Juni

Inlägget innehåller annonslänkar

Vad är nytt i juni? Varje månad visar jag er spännande beautynyheter som snart landar i butikshyllorna. Idag är det dags att gå igenom makeup- och hudvårdsnyheterna jag fastnat lite extra för. Hint hint: Glossier kommer till Sverige!

Arket. H&M-gruppens senaste koncept, Arket, slog nyss upp dörrarna till den första fysiska stockholmsbutiken, på Drottninggatan 53. Precis som COS och & Other Stories har Arket mode för dam och herr, accessoarer och – beauty! Åtminstone en Bath & Body-serie. Man har tagit fram tre serier, i tre dofter: geranium, ekmossa och vetiver. Handkräm, doftljus, bodylotion, tvålar med mera i minimalistiska förpackningar. Du hittar dem även online här.

Gina Tricot + Sephora. Modekedjan Gina Tricot breddar sortimentet och börjar nu sälja Sephora-smink i utvalda butiker. Det är oklart vilka märken som kommer finnas – kanske endast Sephoras egna produktlinje.

Hyggee. Skincity har tagit in Hyggee, ett koreanskt hudvårdsmärke som satsar på “allt i ett”-produkter som ska vara effektiva, men enkla att använda med ingredienser som björksav, hyaluronsyra och hjortron. Jag är väldigt sugen på att testa den fuktgivande All-in-one Essence. Köp produkterna här.

Peter Thomas Roth. En av mina bästa ansiktsmasker är Cucumber Gel Mask. En riktig fuktbomb som känns härligt svalkande på huden med lugnande, återfuktande egenskaper. Snart lanseras Water Drench Hyaluronic Cloud Hydra-Gel Patches, med koffein, hyaluronsyra (mums!) och olika ceramider. Älskar ögonmasker, älskar PTR, kommer nog älska dessa.

Glossier. Det glossiga skönhetsmärket ska äntligen fixa leverans till Sverige! Produkterna finns ännu inte i någon svensk, fysisk butik men från och med juni – oklart exakt datum dock  – ska man kunna klicka hem produkterna från den brittiska webshoppen och få dem shippade till Sverige. Så fort det är möjligt tänker jag shoppa Cloud Paints och Boy Brows så det står härliga till! Skriv upp dig för att få en mailpåminnelse om releasen här!

Nuxe Huile Prodigieuse. Den klassiska torroljan från Nuxe, med kanske världens härligaste doft, lanseras i en prickig limited edition-upplaga designad av den franska illustratören Mademoiselle Stef. Ni vet hur jag är med fina förpackningar..

Dior Backstage Makeup. 15 juni lanserar Dior en backstageserie. Jag är mest nyfiken på nya Face & Body Foundation som kommer i 40 nyanser, från ljust till mörkt. Heja stort nyansutbud!

2 Comments

  • Liselotte

    Jag gillar verkligen Peter Thomas Roths ansiktsmasker. Mina favoriter är guldmasken och pumpaskrubben. Jag använder de flesta av hans masker men just nu har i princip alla tagit slut. Jag måste fylla på förrådet.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *