Beauty

& Other Stories Seventh Avenue

& Other Stories gör grymma kläder och skor, men kroppsprodukterna! Wow! Älskar dem. De släpper en kollektion varje säsong där varje doft har en härligt doftande serie kroppsprodukter: kroppsskrubb, handtvål, body lotion, bodymist, handkräm och mer. Priset är precis lagom – knappt hundralappen för duschtvål och skrubb. Perfekt för oss samlare, som älskar dofter (men som inte vill lägga hundratals kronor på en duschtvål). Jag har flera dofter från dem att varva mellan – idag visar jag mitt senaste storiesköp!

& Other Stories Seventh Avenue var förra höstens doft, men är mitt senaste stories-köp. Serien är förpackad i vackert puderrosa och svart, med noter av tonka, vanilj, viol, cyklamen och bergamott. Nu när våren är här, och värmen närmar sig, passar dofter som dessa perfekt. Sött, men inte för sött. Lite småsyrlig i början, sedan som söt kola och sist – den lite sträva, (sexiga?) mockan. Perfekt!

Toppbetyg. Skrubben är precis som alla stories-skrubbar härligt rivig och rejäl, och duschtvålen perfekt fluffig krämig. Doften är intensiv och håller sig kvar länge på huden. & Other Stories lyckas igen!

2 Comments

 • Mia

  Perle de Coco, mjölkig cocosnöt, varm vanilj och söt caramel….. underbar,
  Jag använder Body Souffle, parfym oljan och skrubben. Och ibland Eua de Toilette.
  Har aldrig fått så mycket beröm för en doft någonsin………
  De tog bort den från sitt sortiment för något år sedan, men protesterna blev så stora att den fick komma tillbaka igen, vilken tur!
  Har hört att Byredo ligger bakom alla other stories dofter, så det kanske inte konstigt att de är speciella och goda!😉

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *