New in

Rodebjer, Tulip & Taviano

Idag visar jag tre nya tillskott till garderoben! Två av dem var januariköp, den tredje en julklapp till mig själv.

Rodebjer Kellman Blouse. Apropå volym – som ju är silhuetten jag är ute efter numera – mitt senaste klädköp har definitivt volym! Januaris första köp var en vit bomullsblus från Rodebjers höstkollektion jag fann på 50%-rean. Med de finaste detaljerna som en hög polokrage, breda manschetter, pärlemorsknappar och en vid, böljande silhuett är kellmanblusen redan en favorit!

Little Liffner Tulip Tote. Jag visste direkt när jag såg den tulpanformade, stora, vackert svarta väskan att den var tvungen att bli min! Det är något med det enkla, men ändå “arbetade” jag dras till, både i accessoarer och kläder. Som Tibi-kjolen – egentligen är den en enkel, svart kjol. Men det är något med sidentygets fall och hur ljuset reflekteras som förvandlar den till ett modekonstverk. Samma känsla får jag av tulipväskan!

ATP Atelier Taviano Belt Bag. Jag behöver verkligen inte en till svart väska! Så tänkte jag redan innan jag köpte Little Liffnern men så dök den söta väskan Taviano upp. Och jag föll.. Men till mitt försvar – redan i oktober 2018 (!) skrev jag såhär: “Jag saknar en enkel, crossbody-väska som går att använda de dagar Alman känns lite för fin”. Några månader senare, i januari 2019, skrev jag såhär i ett önskelista-inlägg: “om det är något som faktiskt står på önskelistan är det en enkel, platt axelremsväska. Det känns som jag kollat ööööverallt? Jakten fortsätter”. Nu hittade jag den! Taviano är en liten, precis-få-plats-med-mobilen-väska med ett band som kan göras kort eller lång beroende på om du vill bära den cross body eller tight mot kroppen. Eller som namnet antyder, som magväska. Älskar den! Så söt, så praktisk.

Shoppa mina nya köp:
Rodebjer Kellman Blouse i vitt här, i transparent svart här
Little Liffner Tulip Tote i svart här
ATP Atelier Taviano belt bag i svart här, i brunt här

2 Comments

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *