New in

Så stylar jag mina senaste köp

Skor från Balenciaga, trench från Acne Studios, kjol från Tibi och skjorta från Totême

Köp nummer 1: Acne Studios Amarris Trench Coat. Kanske årets bästa köp? Kan påstå det redan nu. På 70% rea dessutom! Troligtvis min följeslagare nummer ett i höst. Jag stylar den med tibikjolen – det var viktigt att kappan var något längre än den under-knät-långa kjolen, det värsta som finns är när kjol- eller klänningskanter sticker ut tycker jag. Tillsammans med en vit krispig skjorta och ett par knivskarpa klackar med en kaffekopp i ena handen och en whiteboardpenna i andra. En perfekt lärar-outfit!

Köp nummer 2: flätade ballerinas från H&M. Mitt senaste köp är ett par flätade platta skor med spetsig tå och knytrem runt ankeln. Tror de blir extra fina i sommar tillsammans med favoritkjolen, en body eller baddräkt samt en enkel scarf att vira runt håret som ett hårband. Enkelt, skönt och svalt. Att skorna är flätade bryter av snyggt mot kjoltyget – älskar att mixa texturer!

Köp nummer 3: Ganni Ipanema Bikini. Ett av sommarens mest använda köp – Ipanema-bikinin från Ganni. Även den ett reakap! Mitt första, men säkert inte sista, köp från märket. Jag har både burit bikinin som den är, till stranden med ett par sandaler, och bikiniöverdelen separat som topp tillsammans med kjol. I och med överdelens längd blir den som en lång crop-top som visar lagom mycket midja.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *