New in

Så stylar jag mina senaste köp

Sockboots från Balenciaga, jeans från Gina Tricot, topp från Arket och väska ATP Atelier

Köp nummer 1: Arket Long-sleeved Merino Top
Inget plagg används så mycket i min garderob som en enkel, långärmad, rundhalsad tröja – det är stommen i min stil. Åtminstone överdelsmässigt! Jag älskar mina långärmade bodys från Wolford, men denna topp från Arket i tunt stickad merino är ett perfekt komplement. Att den är lätt transparent och har “råa” kanter längst ner och vid ärmsluten gör den extra fin! En ny favorit-basöverdel. Jag köpte min här!

Eyeliner från Kat von D, ballerinas från Balenciaga, kjol från Tibi och kofta från Uniqlo

Köp nummer 2: Uniqlo Extra Fine Merino Cardigan
Apropå merinoull – min utmaning är ju att bara köpa naturmaterial – köpte jag en kofta i merinoull när Uniqlo öppnade sin första svenska butik. Uniqlo är ett så himla bra märke om du är ute efter basplagg i bra material till snällt pris. Ni måste gå dit. Jag älskar att bära en kofta som den är, med en mjuk spetsbehå under, med de sista två knapparna uppknäppta så den faller fint över min favoritkjol.

Ballerinas från Balenciaga, väska från ATP Atelier, topp från Arket, kappa från H&M och kjol från Tibi.

Köp nummer 3: Kappa från H&M Conscious Exclusive
Men mitt mest hållbara höstköp måste ju vara min vinterkappa i återvunnen ull. Har aldrig burit återvunnen ull förut (visste knappt att det fanns?) och det ser ut, och känns, precis som vanlig ull. Så enkelt och så smart. Mer återvunnet! Eftersom kappan har öppna slitsar på kanterna är den perfekt att bära till kjol – jag har annars svårt att hitta ytterplagg som funkar till min tibikjol (som ju är plagget hela min garderob kretsar kring!).

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *