Beauty

Skönhet i miniformat

Favoriter i miniformat! Det är temat idag. Resekit toppen att ta med på resan, discovery kits för när du vill testa en ny hudvårdsserie, mini-mascaror som tar slut i precis rätt tid och perfekta presenter. Det finns en mini-produkt för varje tillfälle!

Travel Essentials Set från Oribe.

När du ska ut och resa – travel kits.
Är du också en minimalistisk packare, eller vill bli en? Jag har gjort det till en sport att packa så lätt som möjligt och för en beautynörd som mig (som utan problem kan få med sig en tre kilo skönhetsprylar..) gäller det därför att antingen hälla över schampo, balsam, och andra “tunga” produkter till mindre förpackningar, eller att köpa ett travel kit.

Hand- och fotkräm från Naturally European, doft från Diptyque, glow drops från Dr. Barbara Sturm Foreo Luna Play

När du vill testa något nytt – minis.
Vare sig det är en ny doft, hudvård, nagellack eller smink – börja med att köpa en miniförpackning när du vill testa något nytt! Jag gör det jämt med mascaror, eftersom de precis hinner ta slut vid tre-månadersgränsen när man ändå bör byta mascara. Jag gör helt enkelt inte åt en hel tub. Samma med nagellack – de hinner torka innan jag använder upp dem.

Seven Facets Discovery Box av N.C.P. Olfactives

Unwrinkle kit från Peter Thomas Roth, Best of Rose Kit från Pixi, Luminizer Set från RMS Beauty & Discovery Set från Le Labo.

När du vill pröva ett nytt märke – discovery kits.
Precis som ett rese-kit är ett “discovery kit” en hel skara produkter i miniformat, oftast med märkets mest ikoniska produkter. Perfekt för dig som vill testa en hel hudvårdsserie eller vill skämma bort någon med en perfekt present.

4 Comments

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *