New in

Sommarens köp och hur jag stylar dem

En vid svart skjorta, bästa sandalerna på rea, homewear och 70-talsbrillor.
Idag visar jag hur jag stylar mina senaste köp!

Skjorta Arket / kjol Tibi / sandaler ATP Atelier

Köp nummer 1: Arket Relaxed Poplin Shirt. Alla garderober behöver en enkel skjorta. Eller, helst två – en vit, en svart. Mitt senaste tillskott till skjortsamlingen är en svart, oversizead bomullsskjorta med rak silhuett och fina slitsar på sidorna. Formen gör att den passar både instoppad och som den är till ett par jeans. Jag kommer framförallt bära den i höst – längtar!

Köp nummer 2: ATP Atelier Alezio Ankle Strap SandalsRemsandalerna från ATP har stått på önskelistan länge, så när jag fick en inbjudan till en sample sale och sandalerna låg där, med 60% rabatt, slog jag till. Jag köpte också ett par loafers som kommer bli perfekta i höst för 300 kr. Mindre än 10% av originalpriset – yes please!

Linneskjorta Arket / byxor H&M Home / bikini Ganni

Köp nummer 3: Arket Linen ShirtApropå skjortor har min linneskjorta från Arket, som jag köpte i våras, blivit ett av årets mest burna plagg. Jag älskar det svala, sköna linnetyget, den vida, långa passformen och den naturliga färgen. Beiget! Mitt första beiga plagg. Skjortor som dessa är ett perfekt semesterplagg (eller hem-esterplagg) att slänga på sig över en bikini.

Köp nummer 4: Svarta bomullsbyxor från H&M Home. De vida bomullsbyxorna från H&M Home är ett perfekt hemmaplagg – supersköna, men tillräckligt snygga för att kunna bäras när man gör ärenden eller handlar. Jag har stylat dem med en längre, lite mer täckande bikiniöverdel eller med linneskjortan från Arket.

Klänning H&M, solglasögon Chimi, väska Little Liffner

Vid klänning från H&M. I samma beställning som byxorna, låg också en vid, svart bomullsklänning. En perfekt det-är-så-varmt-vad-ska-jag-ha-på-mig?-klänning. Den påminner mycket om Macau, en totêmeklänning som såldes för några år sedan som jag ångrar att jag inte köpte.

Chimi Brown #108. Jag äger två par solglasögon: ett par svarta från Céline och dessa, nya, bruna 70-talsbrillor från Chimi. Ett spontanköp men som verkligen kommit till användning i sommar.

Little Liffner Le Beach Basket. Likaså har min stråväska från Little Liffner används mycket i sommar. Den perfekta väskan för stranden/picknicken/parkhänget och en sommar i Sverige.

 

One Comment

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *