My style

Spring ’19 Capsule Wardrobe

Äntligen vår! Vinterskorna är undanställda och den varma kappan hänger längst in i garderoben – det är dags för en ny kapselgarderob! Min vår-kapsel sträcker sig från mars till maj där kläderna behöver funka både till jobbet och utanför, i kallare och varmare vårväder.

Vårens basplagg. Favoritkjolarna från Tibi och Filippa K är givna, även överdelsfavoriterna i kashmir- och merino jag burit hela vintern (denna är min absoluta favorit) får hänga kvar några veckor till! Trenchen från Acne jag köpte på rea i somras funkar perfekt som vårens ytterplagg och givetvis även de vita skjortorna. Jag köpte precis till, från Totême i nyöppnade butiken på Biblioteksgatan. Skjortmodellen heter Capri och har stått på önskelistan länge. Nu var det dags! Jag klickade hem den på Wakakuu här.

Vårens accessoarer. Det bästa med vårmodet är skorna. Äntligen får man bära något annat än klumpiga, otympliga vinterskor! Hurra! I vår njuter jag av två skomodeller jag älskar: sockboots och ballerinaskor.

Min bästa våroutfit. Från att nästan bara bära vippigt nedtill, tight upptill, har min bästa outfit blivit den med volym både uppe och nere, med en skönt löst sittande vit skjorta. Min bästa outfit måste därför bli kjol, den vita krispig skjorta, lyxiga accessoarer och sockboots. Tänk svartvitt parisienne-elegant. Drömmen!

På vårens inköpslista. Fler vårskor, som Chanels klassiska slingbacks, i svart. Längtar SÅ tills det går att bära öppna skor igen.

Vårens beauty. I mars och i vår är målet att inte köpa några nya produkter, utan få ihop så många “empties” som möjligt! Men ett säkert vårtecken för mig är att jag byter doft. Från Tobacco Vanille från Tom Ford till något lättare. Jag letar i lådorna och väljer Byredo Blanche eller Prada Iris. Något lätt, skirt och “grönt”!


Kjol från Filippa K, kjol från Tibi, klänning från Totême, jacka från H&M, trench från Acne Studios.

Body från Wolford, kashmirtröja från & Other Stories, merinotröjor från Arket, skjorta från Totême.

Secondhand-basker, sockboots från Henry Kole, väska från ATP Atelier, ballerinas från Zara, scarf från Dior.

5 Comments

 • Maria

  Åh, vilken inspiration. Jag funderar själv på att investera i en svart Burberry trenchcoat i vår som får utgöra en bas i min garderob. Alla talar om den klassiska beiga men… jag älskar ju svart…

  • Hanna

   Jag har en svart Burberrytrench och för mig är den absolut en klassiker! Den passar till allt! För mig och min garderob hade inte en beige funkat lika bra och jag tror den hade blivit hängande.

 • Anna

  Måste bara säga att jag älskar din blogg & insta och all inspiration jag får därifrån !

  Är så imponerad av din capsule wardrobe. Vill nå dit men har inte lyckats hitta hem…garderoben känns så spretig. Skulle helst vilja rensa ut allt och börja på noll. Får nog ta och läsa dina tips igen😊

  • Karin Lind

   Ååå vad härligt, tack! Glad jag blir! <3

   Nu pushar jag mina egna tjänster här.. Men om du vill ha en ordentlig genomgång av garderoben har jag hjälpt flera tjejer med just det problemet som personlig stylist/personal shopper. Vill du veta mer får du gärna maila, stilbloggen@outlook.com <3

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *