Beauty

Svartvita skönhetsfavoriter och önskningar

Jag rensade återigen lådorna här hemma – den här gången bestämde jag mig för att bara behålla produkter som jag riktigt älskar. Det blir lätt att jag hamnar i en sentimental “den var så dyr…”-inställning (fastän chanelrouget från 8 år sedan säkert ruttnat vid det här laget). 

Helst vill jag bara ha en av varje. EN primer, EN foundation och EN eyeliner.. En galen utmaning om man som jag badar i produkter. Men det går! Och står det mellan två lika bra – då sparar jag den med snyggast förpackning. Idag visar jag dem – mina svartvita favoriter som får stanna.

Mascara från Chanel, kabukiborste från NARS, kajalpenna från Linda Hallberg, MAC Fix+, eyeliner från Kat von D

Make-up. Tre svartvita favoriter jag använder så gott som dagligen är Linda Hallbergs svarta kolpenna som sitter som sten, MAC setting-prepp-alltiallo-spray Fix+ och Kat von D tattoo liner.

Naglar. Nyligen postade jag ett inlägg på Instagram om mina topp tre nagelprodukter: en enkel glasfil, nagelolja och nagellack från Essie. De gör enligt mig de bästa borstarna – breda och enkla att måla med. Favoriten är självklart tippexvita Blanc. Ibland varvar jag med Dior Bar, ett svart lack, även det med bred pensel.

Roller från Cloud & Glow, serum från Klairs och The Ordinary, refillrouge från Kjaer Weis, brynpenna från Ardell

Hudvård. Att vackra produkter också kan vara riktigt bra är skinrollern från Cloud & Glow ett bra exempel på! Den fina rollern i vit jadesten är underbar att massera huden med. Antingen med ett serum eller om du vill lyxa till det ännu mer, lägg en sheetmask under. Lägg rollern i kylen en stund och du är i himmelriket!

Två serum är lika bra som de är fina att se på: c-vitaminserumet från Klairs och hyaluronsyran från The Ordinary. Det förstnämnda märket är ganska nytt för mig och det jag testat hittills gillar jag verkligen. Bäst hittills är svarta Midnight Blue Calming Sheet Mask.  

Dofter. Inte ett svartvitt inlägg utan en hyllning till Diptyque, Jo Malone, Byredo och Aesop. Fyra märken med en estetik helt i min smak med produkter som är bättre än bäst. Om du vill ge bort en fin present, eller unna dig själv något lyxigt, är det här jag skulle börja leta. Med dessa är det desto svårare att hålla sig till en – jag äger gärna hundra..

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *