Beauty

The beauty edit: november

Skincity Skincare, sminkborstar, julklappskit
och tankar kring håraccessoar-trenden

Skincity Skincare

Skincity Skincare. Allas vår favoritwebshop Skincity har öppnat pop up-affär i Mall of Scandinavia och lanserat egna hudvårdsprodukter. Hurra! Man har satsat på aktiva ingredienser, däribland flera av mina favoriter: C-vitamin, niancinamid, squalane, ceramider.. Förpackningarna är enkla och man har aktivt valt bort onödigt emballage. Prisnivån? Överkomlig! Ett serum ligger på 389 kr, rengöringarna ca 249 kr. När jag fick frågan om jag ville prova ut en hudvårdsserie tillsammans med en av deras hudterapeuter sa jag självklart ja! Efter en konsultation i MoS fick jag med mig ett helt gäng produkter hem som pressprov. Jag planerar att börja prova dem efter jul, när jag använt upp och recenserat klart syra-produkterna jag testar från Dr Dennis Gross (som du kan läsa mer om här). Jag är taggad!

Håraccessoarer. Jag älskar att det finns så många fina hårspännen, tofsar, diadem och scarfs i butikerna just nu! Jag har alltid en enkel frisyr: mittbena, plattat, utsläppt eller mittbena i låg knut. Då gör ett band eller scarf runt tofsen, eller några hårspännen, mycket för helheten! Jag har köpt mina från Stories och danska Pico.

Arket / & Other Stories / Pico / Arket

Rätt redskap. Jag beställde nyligen hem ett gäng nya borstar från MAC som jag trånat efter länge: 137S Blending Brush, en ny 217 Blending Brush och 180 Small Stippling Brush. Det är viktigt med rätt redskap! Kvalitativa produkter i all ära, med fel redskap gör de ingen nytta. Borstar är dock dyyyyra – vill du ha något mer budgetvänligt än MAC rekommenderar jag RealTechniques. Nästan lika bra, till en snällare peng.

En lyxig presentask från Laura Mercier

Julklappstips. Jag tänkte ägna ett helt inlägg just om julklappar – med fokus på hållbara sådana – men är du ute i god tid och vill handla skönhetsklappar redan nu, titta efter fina kit! Aesop The Reveller Kit innehåller handtvål, handkräm, kroppstvål och body lotion. Har mottagaren badkar? Då hade jag valt ett kit från Laura Mercier.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *